Imatge Principal
INICI » L'AJUNTAMENT : Salutació
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Observatori Contra l'Homofòbia

Normativa Sant Jordi

Guia Recursos Educatius Anoia Sud

Masquefa Sona Bé
Fem Cultura
Masquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

imatgeBenvinguts a la pàgina web de l’Ajuntament de Masquefa.

Aquest web municipal vol ser, aprofitant les oportunitats que ofereix Internet, una porta permanentment oberta a tots els vilatans, les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any. Un mitjà d’informació, transparència i participació.

Us animo a navegar per www.masquefa.cat i fer una volta virtual per la nostra vila. Hi descobrireu la seva història, les festes i tradicions, els atractius turístics, el teixit associatiu, les empreses i comerços ... i molt més.

Al mateix temps, aquest canal de comunicació persegueix l’objectiu d’apropar l’administració als veïns, donant-vos a conèixer l’Ajuntament, els seus representants polítics, la gestió municipal, i tota la cartera de serveis que teniu a la vostra disposició.

Finalment, www.masquefa.cat és també una eina de contacte directe i àgil amb la ciutadania, mitjançant la qual ens podeu trametre els vostres suggeriments, dubtes i inquietuds, a més de fer gestions i tràmits online, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc, estalviant-vos així temps i desplaçaments innecessaris.

Els esforços que hem fet els darrers anys per potenciar la pàgina web ens han permès obtenir el Segell Infoparticip@ 2013 i 2014 en reconeixement a la qualitat i la transparència informativa, així com també un Premi Administració Oberta per la implementació de serveis d’administració oberta amb la ciutadania i les empreses.

Però som conscients que queda camí per fer encara, i que cal continuar millorant dia a dia, per la qual cosa us demanem també la vostra implicació. Podeu fer-nos arribar les vostres idees i propostes a masquefa@diba.cat.

A més d’aquesta pàgina web, l’Ajuntament us ofereix també altres mitjans municipals amb la voluntat d’afavorir la comunicació i la interacció, com ara les xarxes socials, amb diversos perfils a Facebook i Twitter, el butlletí electrònic, l’agenda mensual de cursos i activitats, la revista d’informació municipal i vilatana Masquefa Batega i l’emissora municipal Ràdio Masquefa (91.6 FM). Us convido, doncs, a seguir-los i a participar-hi.


Xavier Boquete i Saiz
Alcalde de Masquefa

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.