Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Observatori Contra l'Homofòbia

Normativa Sant Jordi

Guia Recursos Educatius Anoia Sud

Masquefa Sona Bé
Fem Cultura
Masquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - "Gas a Fons", premi a Millor Escuderia Organitzadora d'Off-Road 2016

General - 23/01/2017

L’entitat esportiva masquefina es converteix en una de les grans protagonistes de l’acte anual d’entrega de trofeus als personatges del 2016 del món del motor organitzat per la Federació Catalana d’Automobilisme.

"Gas a Fons", premi a Millor Escuderia Organitzadora d\

“Gas a Fons” va rebre el passat divendres 20 de gener el premi a Millor Escuderia Organitzadora d’Off-Road del 2016 durant la gala d’entrega de premis –celebrada a la Sala d’Actes de l’Edifici Docent del Consell Català de l’Esport, a Esplugues de Llobregat- que la Federació Catalana d’Automobilismes (FCA) organitza anualment per guardonar els protagonistes del món del motor català. L’entitat masquefina ha rebut el reconeixement del màxim organisme de l’automobilisme al país per l’organització, el passat 25 de setembre, de la Copa Catalana 3 Hores de Resistència d’Autocros.

L’acte d’entrega de premis va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana d’Automobilisme, Joan Ollé, i el Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras; així com destacats noms de l’automobilisme català com els pilots Pedro Martínez de la Rosa, Miquel Molina o Francesc Gutiérrez.

Enrique Gómez, regidor d’Esports, assegura que “estem molt orgullosos que Gas a Fons decidís entomar el repte de recuperar la Copa Catalana de Resistència després de dos anys d’absència al municipi. Aquest premi no deixa de ser, sinó, un reconeixement públic a la tasca ingent que ha fet l’entitat, des de la seva fundació, per promocionar el món de l’esport i de l’automobilisme a Masquefa”. En aquest línia, Gómez, remarca que “en un país i un territori com el nostre que respira motor per tots costats i és bressol d’històrics pilots, tots aquests èxits serien impossibles sense la feina que duen a terme entitats com Gas a Fons”.

Un palmarès digne de menció

Des de la seva fundació l’any 2003, “Gas a Fons” ha organitzat més de 25 curses de diferents disciplines d’Autocros, Resistència i Eslàloms. La Federació Catalana d’Automobilisme va premiar els anys 2006 i 2007 a l’entitat amb el guardó a Millor Club Organitzador d’Eslàloms. Els anys 2008 i 2009, també de forma consecutiva, va ser distingit per l’organisme com a Millor Club Organitzador de Campionats de Catalunya d’Autocros. I enguany, la Federació Catalana d’Automobilisme ha premiat l’associació amb el guardó a Millor Escuderia Organitzadora d’Off-Road del 2016.

“Gas a Fons”, a més, compta actualment a les seves files amb distingits pilots com David Cabeza (pilot de Resistència d’Autocros) i Jose Luis Ullora (pilot d’Autocros) que al llarg del 2016 han ajudat a convertir l’entitat, gràcies a les seves actuacions, en un club amb una forta projecció al territori.

Un any ple de motor

Masquefa i el món del motor han viscut un veritable idil·li l’any 2016. La tercera edició del Ral·li País del Cava, la Copa Catalana 3 Hores de Resistència d’Autocros o la dotzena Festa de la Moto, van conformar al llarg dels últims mesos un complet i variat programa de competicions i activitats automobilístiques que són fruit de la ferma aposta i col·laboració entre l’Ajuntament i el teixit associatiu esportiu masquefí per difondre els valors associats a l’esport i consolidar l’automobilisme com un atractiu més del municipi.

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.