Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Observatori Contra l'Homofòbia

Normativa Sant Jordi

Guia Recursos Educatius Anoia Sud

Masquefa Sona Bé
Fem Cultura
Masquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - Una vintena d'empreses del polígon La Pedrosa ja compten amb servei de fibra òptica

General - 15/03/2017

L’Ajuntament valora molt positivament el conveni de col·laboració signat amb l’operadora de telecomunicacions Iguana Comunicacions S.L, que permet donar cobertura de màxima qualitat a particulars i empreses de Masquefa.

Una vintena d'empreses del polígon La Pedrosa ja compten amb servei de fibra òpticaUna vintena d'empreses ubicades al polígon industrial La Pedrosa s’han vist beneficiades al llarg del darrer any del conveni signat entre l’Ajuntament de Masquefa i l’operadora de telecomunicacions anoienca Iguana Comunicacions, S.L., en virtut del qual la fibra òptica ha arribat finalment al polígon.

L’acord ha permès eradicar els problemes de connectivitat, velocitat, fiabilitat i qualitat de connexió i de cobertura que patien les empreses ubicades en aquesta zona industrial de Masquefa, un dèficit que s'arrossegava des de feia temps i que les gran operadores de telefonia no havien resolt perquè consideraven que no es tractava d'una inversió rendible econòmicament.

En aquest sentit, Carles Mernissi, regidor de Tecnologies de la Informació i la Comunicació, posa en valor "l'aposta local i el compromís pel territori" de l'empresa Iguana Comunicacions S.L, amb seu social al viver d’empreses del Centre Tecnològic Comunitari (CTC), tot destacant-ne "la capacitat d'adaptar-se a les necessitats quotidianes i concretes de les empreses i el teixit productiu del municipi".

Amplis beneficis per al teixit industrial

Les empreses amb seu a Masquefa que al llarg del darrer any -des de l’inici de la seva implementació el gener del 2016- han sol·licitat el servei de fibra òptica per als seus negocis a través del CTC, han experimentat notables avantatges econòmics i en el consum energètic. El conveni firmat entre l’Ajuntament i Iguana Comunicacions, S.L permet oferir un servei de proximitat, amb preus i tarifes assequibles tant per a llars com per a empreses, que cobreix la connexió a internet, la telefonia fixa i mòbil i les centraletes virtuals de veu.

Mernissi assegura, en aquesta línia, que "la implantació de la fibra òptica a la vila està donant resultats positius i ens ha permès fer un salt endavant molt important en termes tecnològics i de connectivitat. En el cas de les empreses, hem comprovat que genera un efecte molt positiu sobre la productivitat i la competitivitat i que acaba revertint en l’economia local de Masquefa”.

Aquelles empreses que vulguin contractar el servei de fibra òptica poden posar-se en contacte amb el Centre Tecnològic Comunitari (CTC) de Masquefa; trucant al telèfon 93 772 78 28 o enviant un correu electrònic a l’adreça ctc@masquefa.net.

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.