Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Observatori Contra l'Homofòbia

Normativa Sant Jordi

Guia Recursos Educatius Anoia Sud

Masquefa Sona Bé
Fem Cultura
Masquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - L'Ajuntament rep la visita dels alumnes del 'Projecte Singulars'

Centre Tecnològic Comunitari (CTC) - 10/04/2017

Durant la trobada els joves van conèixer els diferents espais i departaments que componen el consistori i la feina que s’hi duu a terme en cadascun d’ells.

L'Ajuntament rep la visita dels alumnes del 'Projecte Singulars'

Divendres 7 d’abril, l’Ajuntament de Masquefa va rebre la visita dels alumnes que enguany formen part del ‘Projecte Singulars’. Els joves es van reunir amb l’alcalde de Masquefa, Xavier Boquete, a la sala de plens per preguntar i resoldre dubtes sobre el funcionament intern de l’administració; i posteriorment, van participar d’una visita pels diferents espais i departaments que componen la Casa de la Vila amb l’objectiu de conèixer de primera mà la tasca que s’hi duu a terme en cadascun d’ells.

Entre les preguntes que els alumnes van formular a l’alcalde Masquefa hi havia qüestions com ara la història de l’edifici Francesc Mata i Sanghés de La Beguda Alta, el serveis que s’ofereixen al Centre Tecnològic i Comunitari (CTC) de Masquefa, les obligacions que comporta ser batlle d’una vila o les tasques que es duen a terme a l’Ajuntament.

Un cop finalitzada la trobada, Xavier Boquete va agrair als alumnes la seva visita, els va felicitar per la feina feta al projecte des de la seva arrencada el passat mes de gener i els va convidar a repetir l’experiència.

El ‘Projecte Singulars’ -impulsat per l’Ajuntament, la Fundació Privada Àuria i la Fundació Privada Jaume Balmes- es va iniciar el mes de gener de 2017 amb un grup format per vint alumnes i finalitzarà el desembre de 2017. Les aules formatives estan ubicades a l’edifici Francesc Mata i Sanghés, a La Beguda Alta. En aquest espai es duen a terme activitats formatives per adquirir els coneixements bàsics per accedir a un lloc de treball. Des del projecte també es continua vinculant els aprenentatges a l’entorn mitjançant serveis a la comunitat, com ara la cura i manteniment de zones enjardinades de les escoles, i en col·laboració amb l’Associació Grup de Voluntaris. Així mateix, es dóna continuïtat al contacte amb empreses i serveis del territori que permeten el coneixement del món laboral i, per tant, suposen una finestra d'accés al mercat de treball.

 

L'Ajuntament rep la visita dels alumnes del 'Projecte Singulars'

 

 

 

L'Ajuntament rep la visita dels alumnes del 'Projecte Singulars'

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.