Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Observatori Contra l'Homofòbia

Normativa Sant Jordi

Guia Recursos Educatius Anoia Sud

Masquefa Sona Bé
Fem Cultura
Masquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - El Club Excursionista Anoia presenta a la Biblioteca municipal els concursos de fotografia FotoFlash i FotoFlashRETARD

General - 05/05/2017

Durant la trobada també es realitzarà una sessió teòrica de fotografia gratuïta i oberta al públic a càrrec de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada.

El Club Excursionista Anoia presenta a la Biblioteca municipal els concursos de fotografia FotoFlash i FotoFlashRETARD

Dissabte 6 de maig la Biblioteca municipal de Masquefa serà la seu de la presentació d’una nova edició dels concursos de fotografia FotoFlash i FotoFlashRETARD, organitzats pel Club Excursionista Anoia. L’acte tindrà lloc a la sala d’actes, a partir de les 18 h., i és obert a tots els veïns.

Durant la sessió s’anunciarà la temàtica d’ambdós concursos, que es realitzaran diumenge 7 de maig durant la visita cultural guiada que l’entitat organitza enguany a la població de Mura (Bages). Les bases del certamen es poden consultar a través del web de l’entitat i les inscripcions s’han de formalitzar enviant un correu electrònic a l’adreça ceanoia@hotmail.com o de forma presencial a la seu del club.

Sessió teòrica de fotografia

Coincidint amb la presentació dels concursos FotoFlash i FotoFlashRETARD, el Club Excursionista Aitona organitza el mateix dissabte 6 de maig una sessió teòrica de fotografia a càrrec de l’Agrupació Fotogràfica d’Igualada. Durant la trobada, membres de l’agrupació oferiran als assistents exemples i consells pràctics sobre el món de la fotografia; com ara, què s’ha d’evitar a l’hora de fer una instantània o què s’ha de buscar o enquadrar per donar-li més valor a la nostra instantània. A més, els participants podran formular preguntes i plantejar casos concrets que vulguin esclarir. L’assistència a la sessió teòrica de fotografia, però, no implica en cap cas l’obligació de participar en ambdós concursos.

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.