Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Observatori Contra l'Homofòbia

Normativa Sant Jordi

Guia Recursos Educatius Anoia Sud

Masquefa Sona Bé
Fem Cultura
Masquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - Masquefa ja escalfa motors per a la X Fira de la Infància i la Joventut

General - 16/05/2017

Els tiquets per a la paella popular es poden adquirir fins el proper 30 de maig a la recepció de l’Ajuntament i al preu de 6,50€.

Masquefa ja escalfa motors per a la X Fira de la Infància i la Joventut

El proper dissabte 3 de juny Masquefa acollirà la desena edició de la Fira de la Infància i la Joventut; un projecte organitzat per l’Ajuntament i que convida veïns, entitats, comerços, empreses i voluntaris a compartir una jornada lúdica i festiva dirigida a infants i joves. 

Enguany, per commemorar la desena edició de la Fira, els masquefins estan cridats a gaudir d’una paella popular oberta a tota la població; la qual serà una de les activitats centrals de la jornada. Per participar de la paella, cal adquirir els tiquets corresponents abans del dimarts 30 de maig. Les entrades es poden comprar al preu de 6,50€ a la recepció de l’Ajuntament.

X Fira de la Infància i la Joventut

La Fira de la Infància i la Joventut 2017 tindrà lloc el proper dissabte 3 de juny, a partir de les 11 h. L’activitat s’allargarà fins a les 14 h. i de les 16:30 h. a les 19:30 h. La jornada es desenvoluparà a l’avinguda de la Línia, al carrer Rogelio Rojo, a l’avinguda Maresme i a les instal·lacions del voltant.

En aquest sentit, els participants podran gaudir d’un ampli i variat ventall de propostes; entre elles, tallers, jocs i activitats per a totes les edats i actuacions a càrrec d’entitats del municipi. A les 19:30 h., clouran els estands i la Fira posarà el punt i final amb els combos de l’Aula de Música i la traca i el correfoc infantil.

L’Espai Jove està adreçat a nois i noies a partir de 12 anys i comptarà, durant tot el dia, amb activitats esportives, lúdiques, musicals i exhibició de graffitis.

L’Ajuntament de Masquefa posa en valor la col·laboració i la implicació dels comerços, empreses i entitats de la vila en l’organització d’aquesta desena edició de la Fira i convida tots els masquefins a participar activament de la paellada popular i de les diferents activitats que s’inclouen dins el programa de la Fira de la Infància i la Joventut d’enguany.

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.