Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Observatori Contra l'Homofòbia

Normativa Sant Jordi

Guia Recursos Educatius Anoia Sud

Masquefa Sona Bé
Fem Cultura
Masquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - Xerrada 'Educar sense cridar'

General - 26/03/2018

El programa ‘Escola de mares i pares’, impulsat per l’Ajuntament i que promou xerrades i tallers d’acompanyament a les famílies en la criança i l’educació dels fills/es, organitza la xerrada-col·loqui ‘Educar sense cridar’.

Xerrada 'Educar sense cridar'

La xerrada abordarà el següents continguts: la tranquil·litat dels adults; la unitat de criteri; la claredat i la precisió de les indicacions; la coherència i la fiabilitat; els límits: com dir que no i resistir amb serenitat; com han de ser les normes per a una comunicació adequada; i com procedir davant les conductes inadequades.

La sessió va dirigida a famílies amb fills entre els 3 i els 16 anys i es durà a terme dimecres 11 d’abril a la Biblioteca municipal de 17 h. a 19 h. Les AMPA's de les escoles oferiran un servei de monitoratge a la sala La Bàscula de La Fàbrica Rogelio Rojo per als fills entre els 3 i els 12 anys de les persones que assisteixin a les xerrades. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament enviant un correu electrònic a l’adreça educacio@masquefa.net o trucant al telèfon 93 772 50 30.

La promoció d’activitats que permetin a les famílies masquefines comptar amb el suport i les eines essencials a l’hora d’educar els seus fills és un dels objectius de la Regidoria d’Educació. Per tot plegat, l’Ajuntament de Masquefa i la Diputació de Barcelona organitzen conjuntament aquesta xerrada.

Aquest projecte compta amb la col·laboració directa de les AMPA's de les escoles El Turó, Font del Roure i Vinyes Verdes, a qui la Regidoria d’Educació agreix el seu estret suport en l’organització d’activitats encaminades a donar suport a la funció educativa de les famílies.

 

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.