Imatge Principal
INICI » NOTÍCIES
Enviar article a un amicimatge transparentImprimir article

DESTACATS

Observatori Contra l'Homofòbia

Normativa Sant Jordi

Guia Recursos Educatius Anoia Sud

Masquefa Sona Bé
Fem Cultura
Masquefa 2020


Telèfon males olors
Seu electrònica
Govern Obert i Transparència
Pla d'Acció Municipal
Perfil del contractant
Seguiment econòmic
Inscripcions online
NORMES D'ÚS DE LES BARBACOES DE LA FONT DEL ROURE
Guia comerços i empreses Masquefa
Guia d'oferta formativa
Identitat Digital
Termini mitjà de pagament als proveïdors
Subscripció al butlletí electrònic
Revista - Masquefa Batega

Activitats Masquefa Batega

Premi Administració Oberta
POUM
P.A.U. 10 EL MASET REPARCEL.LACIÓ
Cuina Catalana Patrimoni de la Humanitat
Associació de Municipis per la Independència

Ajuntament de Masquefa - L'Ajuntament sancionarà els responsables de l'abandonament de les parcel·les i de l'acumulació de brutícia i vegetació en aquests espais

General - 16/04/2018

Els propietaris de parcel·les i terrenys tenen l’obligació legal de mantenir-los nets i en condicions. L’incompliment d’aquesta obligació comporta importants sancions econòmiques.

L'Ajuntament sancionarà els responsables de l'abandonament de les parcel·les i de l'acumulació de brutícia i vegetació en aquests espais

L’abandonament de les parcel·les i l’acumulació de vegetació i brutícia pot convertir aquests espais en un important focus d’infeccions i comportar l’aparició d’animals com ara rates o serps. L’abandonament de les parcel·les i terrenys, a més, també pot constituir un focus d’incendis durant tot l’any, fent-se potencialment perillós durant els mesos d’estiu. A tot això cal sumar les molèsties que l’abandonament de les finques provoca als veïns, residents habituals o no, d’altres parcel·les properes per la mala olor o les plagues d’insectes, entre altres.

Per tot plegat, l’Ajuntament de Masquefa, recorda als propietaris de les finques l’obligació de mantenir-les al llarg de tot l’any, i especialment durant la temporada d’alt risc d’incendis, en les degudes condicions de seguretat, salubritat i decòrum, retirant la mala herba i escombraries.

Així, les persones que no compleixin la normativa seran requerits per tècnics de l’Ajuntament, que periòdicament realitzen revisions. En cas d’incompliment injustificat de les ordres d'execució, l'administració pot adoptar qualsevol de les mesures d'execució forçosa següents:

. L'execució subsidiària a càrrec de la persona obligada.
. La imposició de multes coercitives, d'acord amb el que estableix l'article 225.2, que es pot reiterar fins que es compleixi l'obligació de conservació.

© Ajuntament de Masquefa, 2009. Major, 93 - 08783 Masquefa - Correu electrònic - Tel. 93 772 50 30
webmestre   Accessibilitat   Avís Legal   RSS   Disseny web: aTotArreu.com

Logos Administració Pública

Aquest projecte està subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i el Fons Social Europeu, d’acord el Programa integral de foment de l’emprenedoria emmarcat al Programa Catalunya Emprèn, regulat per l’Ordre EMC/181/2016, de 29 de juny.